Снимка Булфото, архив Според Европейската конфедерация на профсъюзите около 3 милиона

...
Снимка Булфото, архив Според Европейската конфедерация на профсъюзите около 3 милиона
Коментари Харесай

Цените на газа в Европа удрят рекорди

Снимка Булфото, списък

 

Според Европейската конфедерация на профсъюзите към 3 милиона поданици на ЕС няма да могат да си разрешат отопление на домовете си тази зима заради ниските заплати.

Фермите във Великобритания са изложени на риск да станат идващите жертви на енергийната рецесия, заяви " Блумбърг " и news.bg.

Отглеждането на домати, краставици и чушки в отопляеми оранжерии става все по-скъпо заради повишаването на газа.

Ръководителят на консорциума Fresh Produce, Найджъл Джени, счита, че увеличаването на сметките за електроенергия е голяма спомагателна тежест за фермерите и някои от тях може да се откажат или отсрочат реколтата до идващия сезон.

Цените на газа в Европа в последно време удрят върхове. И по този начин, в средата на септември обменната стойност на синьото гориво доближи 950 $ за хиляда кубически метра.

Най-високият % на работещите, които може да имат усложнения с това, е регистриран в Кипър (45,6%), България (42,8%), Литва (34,5%), Португалия (30,6%), Гърция (28,7%), Италия (26,1%).

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР